Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На базі ВІТІ завершився фаховий збір із військовими зв’язківцями

Добавлено: 04.02.2021 Переглянуто: 693


На базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завершився фаховий збір із військовими зв'язківцями командувань видів та родів військ (сил) Збройних Сил України.

Захід тривав три дні і включав в себе питання в галузях - захисту інформації та кібербезпеки, телекомунікаційних систем, радіо та супутникового зв'язку, а також логістичного забезпечення військ (сил).

Кожен учасники збору мав можливість конкретно заглибитись у питання, які стосуються безпосереднього виконання ним обов'язків служби, оскільки збір передбачає розподіл за напрямками.

Під час занять із фахівцями захисту інформації та кібербезпеки було розглянуто ряд питань, які стосувалися актуальних загроз кібербезпеки ІТС ЗСУ, напрямку розвитку єдиної системи захисту інформації з урахуванням підходів НАТО та інше.

В свою чергу напрямківці у телекомунікаційних системах, радіо та супутникового зв'язку розглянули питання щодо організації зв'язку та ІС в інтересах військових частин (підрозділів) видів, родів військ (сил).

Не менш важливим були питання і логістичного забезпечення, оскільки війська зв'язку постійно розвивають свої можливості та спроможності, тому питання матеріально-забезпечення потребує особливої уваги. Із представниками логістичного забезпечення було проведено ряд занять щодо сучасного стану та перспективи розвитку системи матеріально-технічного забезпечення та його особливостей в ході проведення операції Об'єднаних Сил.

Крім цього, з фахівцями захисту інформації та кібербезпеки видів, родів військ (сил) ЗС України спільно із представниками посольства США в Україні було обговорено питання кібербезпеки та дії у кіберпросторі, а також питання імплементації CSOC в ІТС ЗС України в рамках програми USAI-IT.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх