Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Офіцери-зв’язківці продовжують нарощувати свій професійний потенціал

Добавлено: 17.01.2021 Переглянуто: 679


Офіцери за призовом, що прибули на півторарічну службу продовжують вишкіл в польових умовах на базі Батальйону забезпечення навчального процесу ВІТІ.

Минулий тиждень для слухачів став чи не найнасиченішим за увесь період навчання - розпочався модуль фахової індивідуальної підготовки. Офіцери опановували сучасні засоби зв’язку з якими їм доведеться зіштовхнутись з перших днів роботи на своїх посадах.

Проте й вихідні для офіцерів-зв’язківців не стали менш інтенсивними. Військові підготували низку презентацій та доповідей про сучасні методи ведення війни звідки почерпнули для себе чимало ексклюзивної інформації.

Наприкінці дня слухачі взяли участь у «Спортивному святі». Основними дисциплінами якого стали волейбол та настільні ігри. Також усі охочі мали нагоду покращити свою фізичну форму в тренажерній залі батальйону.

Наступного тижня слухачів очікує не менш насичений навчальний тиждень на якому будуть проведені стрільби, заняття з експлуатації БПЛА-ретрансляторів та ще чимало корисного.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх