Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Відпочинок з користю

Добавлено: 08.01.2021 Переглянуто: 1033


Офіцер ЗСУ має бути не тільки фахівцем військової справи, а й справжнім патріотом своєї країни. Це всебічно підготовлений інтелектуал, розвинутий як духовно так і фізично.

Для того аби забезпечити слухачів курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації всіма необхідними знаннями та цінностями яких потребує український офіцер, на курсах постійно проводяться культурно-просвітницькі заходи.

Щотижня військовим доводяться необхідні закони про їх права і обов’язки, проводиться командирське інформування. Щотижня в рамках заходів вихідного дня, військовим доводяться закони, що забезпечують їх права та свободи, ведеться постійна робота з морально-психологічного забезпечення, а саме: перегляд патріотичних та історичних стрічок, бесіди, зустрічі з військовим капеланом та інше.

Для розширення світогляду і збагачення рівня знань про глибоку історію та культурну спадщину нашої Батьківщини, слухачам проводяться екскурсії різними історичними та визначними місцями України. Так майбутні офіцери здобувають безцінні знання про історію рідної країни, її культурне різноманіття, традиції та звичаї українського народу. Цього тижня слухачі відвідали історичні місця в Козельці та Чернігові.

Однак здоровий дух може бути тільки у здоровому тілі. Окремо у вільний від насиченого навчального графіку час, офіцери-зв’язківці відвідують спортивне містечко та тренажерну залу у батальйоні забезпечення навчального процесу.


Здобуті знання та вміння офіцери-зв’язківці передаватимуть підлеглому особовому складу, який у них буде після закінчення курсів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх