Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

8 місяців онлайн – марафонів «День відкритих дверей»

Добавлено: 21.12.2020 Переглянуто: 1247


Коронавірусна пандемія стала новим викликом для усього людства та не пощадила жодного, ми всі навчились жити по новому.

У зв'язку із заходами попередження розповсюдження інфекції COVID-19, команда ВІТІ не була в змозі проводити «День відкритих дверей» у звичному форматі, але життя триває та багато молоді воліють стати справжніми офіцерами Збройних Сил України. Адже, бути військовим – це круто!

Для вступників та їхніх батьків було запропоновано новий формат - "День відкритих дверей - онлайн": трансляції у Facebook, Instagram, Zoom, YouTube каналах Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

8 місяців поспіль наша команда плідно працювала для вас! 25 Прямих ефірів ми знайомили наших глядачів з інститутом, спеціальностями, напрямками роботи, структурними підрозділами, побутом та життєдіяльністю курсантів.

А все розпочалось із Zoom – конференцій. За цей час про ВІТІ почули у різних куточках України. І ми пишаємось цим! Ми пишаємось вами та дякуємо кожному глядачеві!

Фінальний Прямий ефір складного 2020 року відбувся 19 грудня, марафон завершило знайомство зі спеціальністю 172 Телекомунікації та радіотехніка.

На ефірі були присутні: начальник кафедри радіо- та супутникового зв’язку полковник Тарас ГУРСЬКИЙ, доцент кафедри транспортних мереж майор Людмила ПОГРЕБНЯК, курсанти – майбутні випускники спеціальності Вікторія та Єгор.


172 Телекомунікації та радіотехніка – унікальна базова спеціальність ВІТІ, підготовкою висококласних воїнів – зв’язківців займаються дві кафедри факультету телекомунікаційних систем.

172 Телекомунікації та радіотехніка (інформація від 19.12.2020)

172 Телекомунікації та радіотехніка (інформація від 19.12.2020)


У студії PR_MITIT царила святкова атмосфера не лише ювілейного ефіру, а й сімейного свята.

З нагоди Дня Святого Миколая, постійною ведучою ефірів Анастасією РУДНІЦЬКОЮ, гостям студії були презентовані пам’ятні та солодкі подаруночки.

А наприкінці ефіру було розкрито святкову інтригу: спеціально до Новорічних свят керівництво інституту та команда PR_MITIT підготували сюрприз для своїх підписників – MITIT NewYear giveaway! Подробиці умов конкурсу ви зможете дізнатись 21.12.2020 на офіційних сторінках ВІТІ.

Сподіваємось, що зустрінемось із нашими любими глядачами у Новому 2021 році…і не тільки онлайн!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх