Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Ой, хто, хто Миколая любить…

Добавлено: 15.12.2020 Переглянуто: 899


15 грудня до кафедри військово-гуманітарних дисциплін Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Герої Крут завітав найсолодший майстер-клас: «Ой, хто, хто Миколая любить…» з нагоди свята Святого Миколая Чудотворця.

Науковим та художнім консультантом майстер-класу в онлайн-форматі виступила Оксана Білоус фольклорист, етнограф, художник заслужений майстер народної творчості України.

Курсанти ознайомилась з традиціями випікання святкового печива, розповіли про символи новорічних та різдвяних свят, а головне власноруч розписали пряники, печиво кольоровою глазур’ю.

Власноруч виготовлений пряник – це особлива річ, цікавий подарунок та новий прикладний досвід. Творча діяльність, звернення до народних традицій, до народного мистецтва України, в якому втілено талант і висока майстерність їхніх творців, і сьогодні є захоплюючим взірцем для молодого покоління. Відрадно, що нині ми все частіше звертаємось до свого коріння – батьківських звичаїв, обрядів, до нашої спадщини, оберегів.

Їх у нас – безмежно.


Будемо продовжувати творити свято!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх