Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ВКСС ВІТІ - профорієнтаційна робота в форматі online

Добавлено: 01.12.2020 Переглянуто: 760


Зважаючи на епідемічний стан та поширення в Україні гострої респіраторної хвороби COVID-19, керівництво Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут продовжує проводити профорієнтаційну роботу в форматі online. Так 1 грудня 2020 року в рамках загальноміських заходів по профорієнтації молоді та популяризації навчальних закладів м. Полтави відбулися підведення підсумків стосовно виставки-презентації «Освіта-2020».

У форматі online конференції в заході приймали участь педагогічні працівники 44-х загальноосвітніх шкіл м. Полтави та випускники 11 класів. На запитання майбутніх абітурієнтів відповідав тимчасово виконуючий обов'язки заступника начальника коледжу з морально-психологічного забезпечення – начальника групи морально-психологічного забезпечення підполковник Цибульов Роман. Цього разу школярі та їх батьки цікавилися порядком подачі документів та предметами, результати яких приймаються під час вступу до коледжу. По результатам конференції було прийнято рішення зустрічі такого формату проводити на регулярній основі, до закінчення дії карантинних заходів у державі.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх