Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Сезон Днів відкритих дверей – online у ВІТІ імені Героїв Крут триває!

Добавлено: 09.11..2020 Переглянуто: 2048


Новий ефір – нова спеціальність. 07 листопада 2020 року ми познайомили глядачів зі спеціальністю 126 Інформаційні системи та технології.

Гостями Прямого ефіру у нашій міні – студії стали: начальник кафедри Автоматизованих систем управління полковник Олег СОВА, випускник спеціальності Інформаційні системи та технології підполковник Антон ЛАНКО, курсанти Олександра ТОЛКУНОВА та Олександр ШПАК.

Ефір відбувався у затишній домашній атмосфері. Гості та ведуча спілкувались із глядачами у режимі «питання – відповідь». Активна аудиторія дуже зацікавилась сучасною спеціальністю.

Курсанти – майбутні випускники цієї спеціальності розповіли про те, як протікає їхнє навчання, розповіли на які предмети необхідно поднатиснути задля успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання та поділились власними секретами успіху.

Переглянути запис Прямого ефіру ви можете за цими посиланнями -

Онлайн трансляція (від 07.11.2020)

Онлайн трансляція (від 07.11.2020)


Також, нагадуємо нашим глядачам, що наша зустріч близько: вже 28 листопада ви зможете дізнатись більше про те, як стати успішним програмістом, ми при відкриємо завісу тонкощів навчання за спеціальністю 122 Комп'ютерні науки!

Чекаємо вас на наших офіційних сторінках у Facebook та Instagram! Бережіть себе! Усім 36’6!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх