Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Всеукраїнська акція НОК України «Олімпійська книга» завітала до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Добавлено: 19.10.2020 Переглянуто: 716


Представники Київського міського відділення НОК України передали комплекти олімпійської літератури у бібліотеку Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Відбулась презентація книг на олімпійську тематику для студентів вузу, яку провів майстер спорту з гирьового спорту, триразовий чемпіон України, дворазовий чемпіон Кубків України, срібний призер Всесвітніх Ігор серед військовослужбовців Олександр Непомнящий.

Завдяки заходу курсанти мали змогу детально ознайомитись з виданнями присвячені Олімпійському руху, про який яскраво описано в книгах. Адже, основна мета акції «Олімпійська книга»- розвиток Олімпійського руху в Україні, пропаганда здорового способу життя та поширення ідей олімпізму! Також, у бібліотеці закладу створили «Олімпійський куточок», який наповнений великим різноманіттям олімпійської літератури.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх