Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Технологічна практика курсантів ВКСС ВІТІ

Добавлено: 10.10.2020 Переглянуто: 643


З 09 вересня по 07 жовтня у курсантів третього курсу Військового коледжу сержантського складу ВІТІ імені Героїв Крут проходила технологічна практика. Курсанти проходили практику у військових частинах зв’язку, на базах зберігання, ремонту, утилізації, ремонтних майстернях та ВВНЗ згідно розподілу командувача військ зв’язку та кібербезпеки ЗС України.

Метою практики було набуття курсантами умінь та практичних навичок у виконанні технологічних операцій, технічного обслуговування та ремонту озброєння, військової техніки, апаратури зв’язку та АУВ, реалізація службових завдань військово-професійної діяльності за профілем майбутньої спеціальності. В ході практики курсанти набули практичного досвіду з експлуатації, ремонту та збереження озброєння та військової техніки, організації обліку, приймання та передавання техніки зв’язку, її списання, дотримання заходів безпеки та заходів з охорони навколишнього середовища.

Також курсанти ознайомились зі штатною структурою військових частин та підрозділів, в яких вони проходили практику, їх призначенням та покладними завданнями ознаємились та вивчили посадові осіб де проходили стажування. Також за весь період практики курсанти коледжу здобули вагомий практичний досвід і відпрацювали питання приймання техніки зв’язку і АУВ, її технічного обслуговування, перевірки працездатності в різних режимах роботи, ремонту, утилізації та документального супроводження всіх цих процесів. Навчились застосовувати отримані під час навчання теоретичні знання на практиці, приймати рішення в нестандартних ситуаціях, самостійно змогли оцінити рівень своєї підготовки для виконання завдань за призначенням і, завдяки чому, зможуть весь час який залишився для навчання у військовому коледжі присвятити підвищенню свого професійного рівня.

В кращу сторону за результатами військового стажування відмічаються курсанти: Бондарчук В.О., Бородуля М.А., Джафаров Я.З., Кабачок М.О., Уланова А.С., Еремешин М.В., Мальований В.М., Семенюк А.С.

Наступний етап підготовки випускників - Військове стажування, які наддасть змогу якісно підготуватись до підсумкової атестації випускників та подальшої служби у Збройних силах України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх