Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Офіцери за призовом завершили курси перепідготовки на базі ВІТІ

Добавлено: 02.10.2020 Переглянуто: 737


Протягом трьох місяців на базі батальйону забезпечення навчального процесу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут тривали курси підвищення кваліфікації офіцерів, призваних із запасу.

Серед 95-ти випускників курсів − 7 військовослужбовців-жінок після їх закінчення продовжать служити у підрозділах та частинах військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України, частинах зв’язку всіх видів та родів Збройних Сил України.

Для якісного та всебічного опанування офіцерами запасу необхідними знаннями та навичками командування військового інституту створило усі побутові та інші умови. Зокрема, проживали офіцери у комфортних сучасних казармах. Навчальний процес було організовано на високому рівні, про що свідчить успішно складений комплексний випускний екзамен.

Продовжити військову кар’єру після завершення терміну призову й підписати контракт вирішила випускниця цих курсів молодший лейтенант Катерина Сьомкіна. Ще у 2014 році після Революції Гідності вона вступила на військову кафедру Рівненського національного університету водного господарства та природокористування і вирішила пов’язати своє життя із захистом України.

− Знаю, що легко не буде, але у мене достатньо сил і бажання стати справжнім офіцером українського війська, − зазначила дівчина.

Під час урочистого шикування випускникам курсів були вручені сертифікати про перепідготовку та підвищення кваліфікації.

Успіхів Вам, шановні випускники!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх