Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Лекція "Культура здоров'я"

Добавлено: 29.09.2020 Переглянуто: 693


Сьогодні, 29 вересня, у гості до курсантів - першокурсників інституту завітав старий знайомий та друг курсантського складу ВІТІ - Юрій ОРОБЕЦЬ. Пан Юрій - учасник руху "Тверезе військо", цього разу він приїхав не лише познайомитись із новобранцями столичного вишу, а й прочитати їм змістовну та цікаву лекцію щодо користі здорового способу життя.

Лекція мала назву "Культура здоров'я". Курсанти мали змогу поспілкуватись із паном Юрієм, задати хвилюючі питання щодо правильного дотримання здорового способу життя, дізнатись основні фактори впливу на життя та здоров'я військовослужбовця. Також лектор розповів юнакам та дівчатам про шкідливий вплив на організм тютюну, вживання алкоголю, наркотичних та токсичних речовин. "Проблематика поглинання спиртних розчинів, вживання наркотиків і паління є одним із болючих питань як усього нашого суспільства, так і сучасних Збройних Сил України", - коментує гість.

Особовий склад Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут висловлюють щиру подяку пану Юрію ОРОБЦЮ за допомогу у вихованні молодого покоління - майбутнього Збройних Сил України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх