Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Офіцер ВІТІ переможець у номінації «наукові досягнення» Премії Київського міського голови

Добавлено: 25.09.2020 Переглянуто: 953


Сьогодні відбулась урочиста церемонія нагородження лауреатів Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста Києва.

Переможцем у номінації «наукові досягнення» став старший викладач кафедри технічного та метрологічного забезпечення факультету Інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут – кандидат технічних наук майор Роберт Бєляков.

До слова, не дивлячись на свій молодий вік, офіцер має у своєму творчому доробку більше 50 наукових робіт, опублікованих у фахових виданнях України та за кордоном, є учасником міжнародних семінарів та конференцій у Європі.

Крім цього є лауреатом конкурсу «Кращий винахід року – 2016, 2017» у номінації «Техніка зв’язку ЗС України».

На сьогодні майор Бєляков Роберт Олегович – яскравий приклад наполегливого науково-педагогічного працівника, який постійно працює над собою, не втрачає можливості покращити власні людські якості та підвищити свій фаховий рівень.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх