Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Запрошуємо на день відкритих дверей 23.03.2024 року            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Шановні батьки курсантів 1-го курсу та гості нашої сторінки!

Добавлено: 15.09.2020 Переглянуто: 1564


Із радістю повідомляємо Вам, що урочиста церемонія складання Військової присяги курсантами 2020 року набору відбудеться 19 вересня об 09.00 на території Меморіального комплексу Національний музей історії України у Другій світовій війні (навпроти меморіалу Батьківщина – мати). Вхід на територію вільний.

У зв’язку із розповсюдженням коронавірусної інфекції COVID-19, батьки мають змогу побачити все дійство особисто, на визначеній дистанції, але, нажаль, не зможуть поспілкуватись віч-на-віч зі своїми дітьми.

Канікулярна відпустка для курсантів першого курсу спланована в грудні 2020 року.

Приємний бонус для усіх, хто не зможе бути присутніми на святковому заході: на офіційних сторінках ВІТІ у Facebook та Instagram буде організовано пряму трансляцію Присяги – 2020.

Після церемонії складання Військової присяги для прибувших батьків курсантів буде організовано зустріч з керівним складом факультетів, відповідно до всіх карантинних норм та вимог.

Наголошуємо, що передачі та зустріч з курсантами заборонені!

Дякуємо за увагу! Усім 36'6!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх