Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Навчальна практика за фахом курсантів 3-го курсу добігла кінця

Добавлено: 17.08.2020 Переглянуто: 836


Навчальна практика - своєрідний щорічний ритуал для курсантів, а також спосіб продемонструвати вивчену теорію на практиці. Групи курсантів були розподілені до частин Збройних Сил України та Національної Гвардії України. Ознайомились із сучасним озброєнням та військовою технікою, керівними документами щодо експлуатації техніки зв'язку, розпорядком отримання, прийому, списання, обслуговування та ремонту техніки зв'язку.

Також із користю провели 14 днів!

Основною метою навчальної практики за фахом є: Навчання курсантів правил виконання монтажу апаратури, формування умінь та навичок у практичному проведенні монтажних робіт, Систематизації та закріплення умінь і формування навичок у експериментальних дослідженнях, оборобці і аналізу їх результатів. Формування практичних навичок у дотриманні правил техніки безпеки при виконанні монтажних робіт.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх