Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті слухачі курсів лідерства офіцерів тактичного рівня склали комплексний випускний екзамен відповідно до стандартів НАТО

Добавлено: 13.08.2020 Переглянуто: 774


Сьогодні слухачі курсів лідерства офіцерів тактичного рівня складали комплексний випускний екзамен, який складався з практичної та теоретичної частин.

Сержанти та солдати військових частин Збройних Сил України, які мали ступінь вищої освіти Бакалавр, розпочали навчання у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут на Курсі лідерства офіцерів тактичного рівня рік тому. Навчання відбувалось за спеціальністю: Організація зв’язку у Збройних Силах України.

Під час навчання слухачі засвоїли основні аспекти, передбачені навчальною програмою. Отримали необхідні знання, які в подальшому будуть застосовувати у повсякденній практичній діяльності в умовах сучасних викликів та загроз.

Випуск слухачів курсів лідерства офіцерів тактичного рівня відбудеться 15 серпня 2020 року. По закінченню навчання випускники отримають свідоцтво встановленого зразка про відповідний рівень підготовки, також їм буде присвоєно первинне офіцерське звання "молодший лейтенант" та направлено у військові частини ЗС України для подальшого проходження служби.

Проведення зазначеної підготовки Курсів лідерства офіцерів тактичного рівня на базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут - черговий важливий крок у реформуванні системи військової освіти держави відповідно до стандартів НАТО.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх