Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ імені Героїв Крут розпочався завершальний навчальний збір з майбутніми офіцерами запасу

Добавлено: 11.08.2020 Переглянуто: 1209


Цього року навчання проходять більше 150 слухачів, серед яких 17 дівчат, з поміж студентів та представників цивільних установ із Києва. Підготовку слухачі проходили протягом 2-х років, тож відтепер на них чекає заключний етап. Протягом місяця проходили навчання, як у пункті постійної дислокації, так і в польовому таборі батальйону забезпечення навчального процесу інституту.

Слухачі, які навчаються за програмою офіцерів запасу, мають можливість отримати не тільки офіцерське звання, але й цінні знання у військовій сфері, - наголосив начальник навчального збору полковник Олег Петровський.

Після успішного проходження зборів та отримання первинного офіцерського звання “молодший лейтенант запасу” вони зможуть проходити військову службу на офіцерських посадах.

Протягом двох тижнів, слухачі матимуть можливість всі отримання знання відпрацювати практично у польовому таборі.

“Я став слухачем програми підготовки офіцерів запасу для того, щоб поглибити свої знання та отримати додаткову спеціальність “соціальна психологія”, адже планую у майбутньому пов’язати свою подальшу військову службу в структурах морально-психологічного забезпечення, так як подобається працювати з людьми – розповідає учасник бойових дій, головний сержант взводу вогневої підтримки десантно-штурмової роти Рустам Бухтіяров”.

Всі викладачі є дуже досвідченими, які знають свій матеріал та можуть цікаво донести до слухачів.

Наприкінці навчального збору буде проведено підсумкову атестацію та складання військової присяги на вірність Українському народові.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх