Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Етап загальновійськової підготовки осіб офіцерського складу за призовом

Добавлено: 09.07.2020 Переглянуто: 940


З першого липня 2020 року на базі батальйону забезпечення навчального процесу інституту почалися курси перепідготовки та підвищення кваліфікації громадян України, призваних на військову службу за призовом осіб офіцерського складу. На навчання прибуло 95 офіцерів-випускників військових кафедр. Основною метою навчання є перепідготовка та підвищення кваліфікації офіцерів перед призначенням їх на первинні посади, оновлення тактичних, спеціальних та технічних знань, практичних навичок і методичної майстерності.

Вже на протязі тижня під керівництвом викладачів кафедри загальновійськових дисциплін та кафедри технічного та метрологічного забезпечення проходять заняття з індивідуальної загальновійськової підготовки. Офіцери отримують знання з питань застосування первинних тактичних підрозділів в основних видах бойових дій, вогневої підготовки та основ будови основних зразків бойових машин військ зв’язку, засобів обслуговування, ремонту та евакуації, правил експлуатації техніки. З офіцерами були проведенні вогневі тренування з виконання вправи навчальних стрільб з автомату АК-74 та вправи з метання ручної протитанкової гранати.

Це лише початок тривалого навчання в ході якого офіцери отримають теоретичні знання та практичні навички. Бажаємо всім слухачам витримки та наснаги в оволодінні престижною професією військового-зв’язківця.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх