Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті провели День відкритих дверей онлайн

Добавлено: 14.06.2020 Переглянуто: 1084


Вже традиційно для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків проведений День відкритих дверей - online. Тема Дня відкритих дверей 13 червня - Курсантське життя яке воно є.

Презентацію для майбутніх абітурієнтів проводили заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко, ТВО заступника начальника інституту з морально-психологічного забезпечення майор Антон Ланко та курсантка факультету інформаційних технологій Анастасія Камінська. Мета сьогоднішнього Дня відкритих дверей – ознайомити молодих людей з особливостями навчання та курсантського побуту у Військовому інституті, підняти мотивацію до того, аби вони пов'язати своє життя із професією військового.



“Курсантські роки – це той час, коли життя яскраве, щедре на події, роки навчання залишаються в пам’яті як плідна, прекрасна, золота пора, - зазначив майор Антон Ланко. Він ознайомив онлайн гостей із місцями проживання та побутом курсантів. Від ведучих Дня відкритих дверей отримали абітурієнти та їхні батьки отримали відповіді на питання щодо особливостей вступної кампанії 2020.


Курсантське життя яке воно є: Знайомство з побутом курсантів Знайомство з побутом курсантів


До нових зустрічей онлайн!

15.06.2020 - Спеціальність 122 " Комп’ютерні науки" (інформація на сайті інституту)

20.06.2020 - Спеціальність 253 " Військове управління" (онлайн)


Телефони для додаткової інформації: (044) 256-22-80

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх