Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Зробіть правильний крок у майбутнє - спеціальність 125 Кібербезпека

Добавлено: 08.06.2020 Переглянуто: 3692


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут здійснюється набір на підготовку фахівців першого рівня вищої освіти - бакалавра за спеціальністю 125 Кібербезпека. Наш Військовий інститут - це єдиний вищий військовий навчальний заклад, який який готує фахівців з кіберзахисту для Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Служби безпеки України та інших військових формувань.

Профільною кафедрою за даною спеціальністю є кафедра Захисту інформації та кіберзахисту факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку.

Курсанти, які навчаються за цією спеціальністю отримають знання та навички з трьох напрямків: технічний захист інформації, побудова комплексних систем захисту інформації, побудова та дослідження методів криптографічного захисту інформації, побудова та дослідження елементів та систем кіберзахисту, дослідження методів та машинного навчання елементів систем кіберзахисту в інформаційно-телекомунікаційних системах.


Кіберзахист:

  • організаційно-правові питання побудови систем кіберзахисту інформаційно-телекомунікаційних систем;
  • математичні аспекти аналізу великих масивів даних в системах кіберзахсту;
  • основи побудови систем штучного інтелекту (машинного навчання) в системах кіберзахисту;
  • проектування та управління системами та комплексами кіберзахисту інформаційно-телекомунікаційних систем;
  • контроль та оцінка захищеності кіберпростору в ІТС ЗС України.


    Побудова криптографічних систем захисту інформації:

  • теоретичні основи побудови криптографічних систем захисту інформації;
  • практичні навички з проектування, розробки та оцінки криптостійкості та обчислювальної складності криптографічних систем захисту інформації;
  • теоретичні знання та практичні навички з розгортання, експлуатації та управління виробами криптографічного захисту, комплексами та системами захисту інформації в ІТС Збройних Сил України.


    Технічний захист інформації:

  • організаційно-правові питання побудови комплексних систем захисту інформації, систем і комплексів технічного захисту інформації;
  • побудова комплексних систем захисту інформації;
  • практичні навички з проектування, побудови, контролю та оцінки ефективності комплексних систем захисту інформації, систем і комплексів технічного захисту інформації.

    Випускник повинен адаптуватися до зростаючих потоків інформації, постійно засвоювати новітні світові науково-технічні досягнення в галузі інформаційної безпеки та захисту інформації, використовуючи сучасні інформаційні та телекомунікаційні технології.


    Зробіть правильний крок у майбутнє, оберіть навчання у ВІТІ імені Героїв Крут!


    Дивитися трансляцію від 19.05.2020: Знайомся зі спеціальність 125 Кібербезпека

  • © Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

    Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

    ^ Наверх