Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Шахи – поєднання спорту, мистецтва та інтелекту!

Добавлено: 02.06.2020 Переглянуто: 775


31 травня у стінах інституту відбувся турнір із шахів між курсантами факультету Інформаційних технологій. Недаремно саме цьому виду спорту організатори приділили увагу, адже шахи – є найбільш поширеною інтелектуальною грою у світі, яка має давню історію і безпосередньо стосується ЗС – символізує військові дії. Так як майбутнім офіцерам і воєначальникам необхідно вміти грамотно і швидко розробляти концепцію бою і виконувати поставлені завдання, є доцільним проводити подібні змагання “розуму і кмітливості” серед особового складу інституту.

У запеклих баталіях учасники намагалися продемонструвати свою майстерність, логіку, прорахувати кроки противника і здобути перемогу. Кожна гра була напруженою і динамічною, але водночас – надзвичайно цікавою. За підсумками змагань призові місця посіли наступні курсанти:

1 місце – солдат Ковальчук Дмитро Олексійович (281 навчальна група).

2 місце – солдат Попруга Роман Юрійович (262 навчальна група).

3 місце – солдат Кудряшов Арсен Денисович (291 навчальна група).

Керівництво Військового інституту та факультету щиро вітає переможців і бажає їм натхнення для подальшого розвитку і досягнення нових вершин!.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх