Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Привітання начальника інституту з днем науки!

Добавлено: 16.05.2020 Переглянуто: 896


Дорогі науковці!

Я щиро вітаю вас із Днем науки!

Відомо, що розвиток науки – запорука зростання держави, а науковці – це інтелектуальний потенціал нації, її майбутнє. Сьогоднішнє свято є вшануванням людей творчої праці, ентузіастів, які не бояться експериментувати, досліджувати незвідане, є символом духовної свободи та розвитку особистості.

Я пишаюсь науковцями Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, адже завдяки Вам розвивається наука в галузі оборони нашої держави.

Я дякую за вашу важку працю, за досягнення й відкриття, за кожного фахівця, якого ви підготували. Саме науковці своїми досягненнями, напрацюваннями, знаннями, визначають місце нашого інституту серед інших вишів та державі загалом.

Бажаю вам, дорогі науковці, міцного здоров’я, родинного затишку та добробуту, професійних звершень та росту, нових відкриттів на славу науки задля добробуту українського народу!

З повагою,

ТВО начальника Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

генерал-майор Віктор ОСТАПЧУК

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх