Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Зробіть правильний крок у майбутнє - спеціальність 126 Інформаційні системи та технології

Добавлено: 11.05.2020 Переглянуто: 3249


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут здійснюється набір на бакалаврат за спеціальністю 126 Інформаційні системи та технології. Особливістю цієї спеціальності є вивчення теоретичних основ та інструментальних засобів створення і використання інформаційних технологій; інтелектуальних інформаційних технологій для створення новітніх систем накопичування, переробки, збереження інформації та систем управління; технологій та методів проектування інформаційних систем; апаратних засобів створення і підтримки сучасних інформаційних мереж.

Профілюючою кафедрою по спеціальності Інформаційні системи та технології є кафедра Автоматизованих систем управління факультету Інформаційних технологій. Дисципліни, які викладаються кафедрою орієнтовані на формування у курсантів вмінь щодо вибору, проектування, розгортання, адміністрування та супроводження застосування комунікаційних мереж; проектування технічних засобів комунікаційних та інформаційних технологій, мереж та систем; розробки інформаційних комплексів і систем.

На кафедрі Автоматизованих систем управління вже багато років функціонує Мережева академія Cisco. Навчання в мережевій академії Cisco передбачає отримання знань з налаштування та обслуговування мережевого обладнання, на якому побудовані сучасні локальні та глобальні мережі. Крім того випускникам мережних академій Cisco, що закінчили навчання, вручається сертифікат, що підтверджує додаткове навчання за конкретним курсом (IT Essentials – сертифікат CompTIA A+, CCNA Discovery/Еxploration – сертифікат Cisco CCNA). Цінність сертифікатів полягає в тому, що вони є "зрозумілими" для роботодавців у будь-якій країні світу, бо навчальні курси за відповідними рівнями є уніфікованими.

Для покращення рівня знань випускників Військового інституту, матеріал курсів мережевої академії Cisco (IT Essentials, CCNA Discovery/Еxploration, CCNA Security) у тій чи іншій мірі, інтегрується в програми навчальних дисциплін, які викладають науково-педагогічні працівники кафедри для курсантів всіх спеціальностей підготовки в інституті. Мережева академії Cisco на кафедрі Автоматизованих систем управління, гідний приклад руху вперед.

Потреба у фахівцях, які одночасно мають знання програмного забезпечення та комп’ютерного і мережевого обладнання дуже велика. І саме підготовкою таких фахівців за спеціальністю 126 Інформаційні системи та технології займається кафедра Автоматизованих систем управління факультету Інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Зробіть правильний крок у майбутнє, оберіть навчання у ВІТІ імені Героїв Крут!


Дивитися трансляцію від 06.06.2020: Знайомся зі спеціальність 126 Інформаційні системи та технології

Дивитися трансляцію від 06.06.2020: Знайомся зі спеціальність 126 Інформаційні системи та технології

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх