Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти-зв’язківці навчаються он-лайн з використанням платформи Cisco Webex (Армія Inform)

Добавлено: 13.04.2020 Переглянуто: 851


У зв’язку із пандемією майбутні ️зв’язківці навчаються он-лайн з використанням платформи Cisco Webex. Цей сервіс є світовим лідером у своїй галузі і на період пандемії надається безкоштовно. Це сприяє високому рівню спілкування між курсантами та викладачами.

Cisco Webex - це система для веб-конференцій з високою швидкістю передачі зображення. Дозволяє: планувати веб-конференції, розсилати запрошення, завантажувати матеріали, ініціювати веб-конференції.

До розширення застосування цього програмного забезпечення є можливість використання спеціальних інструментів: Whiteboard, віддалений контроль комп'ютера, сумісний доступ до файлів.

Обмеженням безкоштовної версії є наявність одного адміністратора веб-конференції та створення он-лайн групи до 25 осіб одночасно в конференції.

В останні роки, із розвитком ІТ технологій, світова практика показала, що це досить ефективна форма навчання для різних навчальних закладах.

Повний текст статті Сайт Армія Inform

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх