Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Звернення отця АНДРІЯ ЗЕЛІНСЬКОГО до курсантів ВІТІ імені Героїв Крут

Добавлено: 01.04.2020 Переглянуто: 960


Інколи дрібні речі, і правильне ставлення, стають найпотужнішою зброєю. В руках відважного і ВІДПОВІДАЛЬНОГО воїна.

Саме про відповідальність кожного, та силу духу, йшлося у зверненні отця АНДРІЯ ЗЕЛІНСЬКОГО, до курсантів ВІТІ імені Героїв Крут.

Андрій Зелінський особливого представлення не потребує. Він давно вже став знаною і публічною персоною не лише серед військових, а й в українському суспільстві загалом. Як військовий капелан одним із перших поїхав у район бойових дій на Схід країни. Розпочинав душпастирську діяльність у польовому храмі Архістратига Михаїла неподалік Слов`янська. Щодня до нього приходили бійці: на сповідь, за порадою і просто щиро поговорити. Потім були Краматорськ, Піски, Дебальцеве, Старогнатівка, Широкине... Особлива сторінка біографії священика — душпастирська служба в бригаді морської піхоти. Зараз отець Андрій Зелінський — заступник керівника Департаменту військового капеланства Української греко-католицької церкви.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх