Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

«Рух «Твереза Україна»

Добавлено: 18.03.2020 Переглянуто: 979


В рамках інформаційно-профілактичної роботи «Тверезе військо», за благословенням голови Синодального управлінням військового духовенства митрополита Іоана (Яременко) 17 березня 2020 року організовані зустрічі для курсантів 3-4 курсів із заступником голови Всеукраїнської громадської організації «Рух «Твереза Україна» Юрієм Оробцем. Саме за його ініціативи заняття на тему «Фактори, які негативно впливають на імунітет» була проведена для курсантів старших курсів військового вишу.

Один із факторів, який був розкритий під час виступу, це вплив куріння на імунітет. Легені, ослаблені курінням, більш чутливі до респіраторних інфекцій. Отже, організм курця більш схильний до потрапляння коронавірусу СОVID-19. Курці більш схильні до зараження COVID-19. Проблема в тому, що люди починають курити в молодості, коли їм здається, що вони будуть жити вічно. Коли з віком їх думка змінюється, куріння вже викликає психологічне та фізичне звикання. Шкідлива звичка курити укорочує тривалість життя на 20 років.

Приємно, що до цієї роботи долучилася Оксана Оробець найтитулованіша спортсменка світу з фітнесу за версією IFBB. Заслужений майстер спорту. 4-х разова чемпіонка світу з фітнесу. 10-ти разова призерка чемпіонатів світу, 4-х кратна переможниця "Arnold Classic", неодноразовий переможець міжнародних і національних турнірів по CrossFit, Амбассадор компанії Reebok, яка особистим прикладом продемонструвала всьому світові чого може досягти красива і тендітна дівчина з України в своєму житті. А у ВІТІ навчаються біля 100 курсантів - жінок.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх