Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Майбутні офіцери - зв’язківці запускають безпілотні авіаційні комплекси та будують повітряні телекомунікаційні мережі

Добавлено: 05.03.2020 Переглянуто: 866


Спираючись на досвід отриманий під час бойових дій на сході України у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут у підготовці офіцерського складу вже багато в чому перейшли на стандарти НАТО.

Так під керівництвом досвідчених викладачів кафедри "Спеціальних інфомаційних систем та робототехнічних комплексів" майбутні офіцери-зв’язківці факультетів Бойового застосування систем управління та зв’язку і Інформаційних технологій інституту на курсі посиленої підготовки проводять польові практичні заняття з дисципліни Бойове застосування безпілотних авіаційних комплексів.

Зокрема курсанти вдосконалюють практичні навички щодо формування польотного завдання для БПЛА, спостереження за польотом БПЛА-ретранслятора в автономному режимі, проводити перед польотну підготовку, збирати та розбирати БПЛА, відновлювати та проводити технічне обслуговування БПЛА у польових умовах. Вчаться отримувати та аналізувати відеоінформацію про противника в режимі реального часу.

Вивчення даної дисципліни для сучасного зв’язківця вкрай необхідна, тим паче, хто освоїв управління та роботу на БПЛА зможуть і в подальшому опановувати й інші типи високотехнологічної техніки, яка зараз надходить у війська – зазначив начальник кафедри полковник Ігор Панченко.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх