Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

«Вагоме та віще Тарасове слово»

Добавлено: 05.03.2020 Переглянуто: 724


«Тарас Шевченко народився на українській землі, під українським небом, проте він належить до тих людей- світочів, що стають дорогими для всього людства й що в пошані всього людства знаходять своє безсмертя» О.Гончар.

В історію українського народу Т. Г. Шевченко ввійшов як полум’яний борець за його соціальне і національне визволення. Він виступав активним поборником прав, свобод, честі й гідності людини. Про Т. Г. Шевченка можна говорити, що він не тільки геніальний поет і художник, але й соціальний мислитель, філософ, історик, громадський діяч.

В Бібліотеці ВІТІ до Дня народження Тараса Григоровича Шевченка були проведені захід та виставка літератури «Вагоме та віще Тарасове слово».

Для експозиції підібрали літературу, що розкриває творчий та життєвий шлях Тараса Шевченка, його спадок як письменника, художника, мислителя і борця за волю України. Книжкова виставка призначена допомогти користувачам бібліотеки глибше усвідомити суспільну й художню цінність Шевченкового слова, поглибити знання про його коротку, трагічну, але в той же час і величну долю та стати інформаційним приводом для зміцнення рівня національної самосвідомості.

Працівники бібліотеки інституту Баштова А.В., Любченко І.Е., Малогулко Е.В., Мостовик Т.В. підготували для курсантів та працівників інституту тематичну книжкову виставку «Вагоме та віще Тарасове слово».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх