Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти - зв’язківці успішно склали комплексний екзамен з курсів посиленої підготовки в полі

Добавлено: 28.02.2020 Переглянуто: 778


На базі окремої бригади зв’язку Генерального штабу Збройних Сил України під керівництвом науково-педагогічних працівників кафедр інституту та досвідчених офіцерів бригади, які мають бойовий досвід в ООС, курсанти випускних курсів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут закріплювали свої знання та навички під час підсумкового контролю проведення першого етапу курсів посиленої підготовки у вигляді комплексного екзамену.

Під час теоретичної складової комплексного екзамену визначався рівень підготовки курсантів з фахових дисциплін та загальновійськових предметів ( тактичної, вогневої та інженерної підготовки). При виконанні практичних завдань курсанти відпрацьовували нормативи та навчальні завдання з розгортання пунктів управління різного рівня. Під час екзамену також приділялася увага відпрацюванню мінних та інженерних загороджень.

З метою об’єктивної оцінки набутих курсантами знань умінь та навичок до проведення комплексного екзамену були залучені інструктори 179-го об'єднаного навчально-тренувального центру. За результатами комплексного екзамену майбутні офіцери показали належний рівень теоретичних знань та добрі уміння та навички при відпрацювання практичної складової. По його результатам курсанти отримали відповідні сертифікати про успішне засвоєння курсу посиленої підготовки 2020.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх