Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Заключне засідання екзаменаційної комісії Військового коледжу сержантського складу ВІТІ імені Героїв Крут

Добавлено: 25.02.2020 Переглянуто: 700


Сьогодні проводилося заключне засідання екзаменаційної комісії Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації, яка проводила атестацію курсантів 3 курсу набору 2017 року в період з 17 по 25 лютого щодо здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня “молодший спеціаліст”. Голова екзаменаційної комісії, полковник Сергій Артюх, відмітив достатньо високий рівень знань курсантів з питань дисциплін, які входили до складу комплексного екзамену та високу фізичну підготовленість випускників.

Здача екзаменів пройшла на високому організаційному рівні. Курсанти в основному показали добрі знання та вміння використовувати їх у практичній діяльності.

Позитивною стороною підготовки молодших спеціалістів є відповідність рівня освоєння телекомунікаційних та інформаційних технологій сучасним вимогам. Курсанти володіють практичними навичками на базі теоретичних знань.

Під час проведення екзамену з фізичного виховання курсантами коледжу був продемонстрований достатній рівень фізичної підготовленості. Високий розвиток фізичних якостей було визначено при виконанні вправ на силу (вправи №3 – підтягування на перекладині та №6а – згинання і розгинання рук в упорі лежачи), дещо нижчий – рівень розвитку витривалості (вправи №10 та №8 – біг на 1000 метрів та 3000 метрів). Всі випускники достатньою мірою оволоділи теоретичними знаннями, військово-прикладними рухомими навичками і методичними уміннями.

В цілому, голова екзаменаційної комісії, полковник Сергій Артюх відмітив рівень підготовки курсантів відповідає вимогам кваліфікаційних характеристик і дозволяє застосувати набуті знання у подальшій своїй службовій діяльності.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх