Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

День відкритих дверей

Добавлено: 23.02.2020 Переглянуто: 1213


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів та їхні батьків. Серед відвідувачів - цивільна молодь з Києва та різних областей України. Охочих отримати військову освіту в цьому навчальному закладі та стати в майбутньому висококласним фахівцем зі зв’язку, комп’ютерних технологій, кібербезпеки виявило майже 100 осіб.

Заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко зазначив, що наш військовий виш готує фахівців у галузі телекомунікацій та інформатизації для всіх видів ЗСУ: Сухопутних військ, Повітряних Сил, ВМС, ДШВ, ССО, підрозділів ГУР МО України, МВС тощо. Після його закінчення випускник отримує, крім офіцерського звання, і цивільну спеціальність. Це престижно, бо людина зможе комфортно почуватися у війську, і в цивільному житті. Важливим є те, що з року в рік наші курсанти або випускники перемагають у більшості номінацій Національного оборонного хакатону та Хакатоні країн НАТО. Так, щойно команда програмістів ВІТІ щойно повернулася із Германії переможцями, зайнявши друге призове місце серед команд програмістів країн НАТО.

На відвідувачів чекало багато корисної та цікавої інформації, виставок, демонстрацій тощо. Начальники кафедр, викладачі, старшокурсники вишу розповіли присутнім за якими спеціальностями здійснюється підготовка курсантів, як вони впроваджують передові методи навчання, освоюють нову сучасну апаратуру зв’язку, займаються розробкою зразків озброєння та програмного забезпечення із застосуванням штучного інтелекту та працюють в рамках великих проектів, наприклад створення безпілотних авіаційних комплексів ретрансляторів.

Також потенційні вступники та їхні батьки оглянули сучасну спортивну базу інституту, їдальню і спальні приміщення. Відвідали стрілецький та інтерактивний лазерний тир, продемонструвавши свої здібності.

Будемо раді бачити у новому навчальному році всіх охочих стати курсантами ВІТІ.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх