Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вийшов з друку перший випуск щорічного журналу інституту "Вісник Інтелекту Таланту Інновацій"

Добавлено: 06.01.2020 Переглянуто: 931


Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут – заклад вищої військової освіти, який виховує воїнів-зв’язківців під гаслом „Батьківщина та Честь”, який розташувався на Печерських пагорбах столиці України – міста Києва.

Незважаючи на різні історичні події, вже більш ніж століття зі стін нашого закладу виходять справжні патріоти та захисники своєї Батьківщини, а у сучасному – нащадки тих героїв та борців за незалежність, які віддали своє життя у бою під Крутами.

У сьогоденні Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут – провідний заклад вищої військової освіти із підготовки конкурентоспроможних кадрів у галузі військового зв’язку за напрямками – Комп’ютерні науки, Кібербезпека, Інформаційні системи та технлогії, Телекомунікації та радіотехніка, Військове управління (за видами збройних сил), Озброєння та військова техніка.

З кожним роком наш інститут зростає та вносить вагомий вклад щодо підготовки професійних зв’язківців. Золотим фондом інституту є наші курсанти та випускники, які примножують велич і славу alma mater та з кожним роком поповнюють когорту офіцерської еліти.

Шановні друзі, представляю Вам перший випуск щорічного журналу, який ввібрав у себе всі різнобічні сторони життя Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут протягом 2019 року. Наповнення журналу дозволить Вам детально ознайомитись і поринути в життя особового складу інституту.

Начальник інституту

генерал-майор СТЕПАНЕНКО Євген Олександрович

Повний текст журналу, 2019. (42,6 Мбайт): Щорічний журнал, 2019 рік

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх