Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вшанування пам'яті героїв Крут на залізничній станції КРУТИ

Добавлено: 29.01.2020 Переглянуто: 980


Щорічно на станції Крути проходять заходи вшанування пам'яті молодих українських студентів полеглих у нерівному бою студентів. З'їжджаються небайдужі з усіх областей України і віддають данину величному подвигу героїв, середній вік яких не перевищував 17 років. Цього року курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут факультету інформаційних технологій також приєдналися до заходів вшанування пам'яті.

Вони побували на станції Крути, відвідали музей та пройшли урочистим маршем, а курсант 271 навчальної групи солдат Сорока Дарина виступила з доповіддю, в якій акцентувала увагу на основних аспектах подвигу крутянських та чинників, що призвели до трагічних подій того бою. Курсанти із зацікавленням та задоволенням поринули у славні сторінки минулого українського народу та вшанували пам'ять всіх героїв, полеглих за незалежність України, як в 1918 році, так і тих, хто віддає свої життя за рідну землю і сьогодні.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх