Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Герої ДАП

Добавлено: 21.01.2020 Переглянуто: 743


Час - найкращий лікар. Проте навіть він не змозі стерти із нашої пам'яті кривавих та доленосних моментів декількох останніх років історії України і змусити нас ізолюватися від тих випробовувань, які нелегко зносить держава.

З метою вшанування пам'яті героїв, які поклали своє життя на вівтар незалежності, курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв'язку відвідали Національний військово-історичний музей. Особливу увагу приділялося подвигам Кіборгів. Саме Вони, в ці холодні дні січня, з вірністю своєму службовому обов'язку хоробро стояли в Іловайському котлі.

В такі моменти, коли ти занурюєшся у слово "війна" через факти, уявлення про жорстокість, якою охоплені ці події, стають чіткішими. Дух стає загартованішим та закріплюється усвідомлення того, що за свободу своєї нації завжди треба боротися.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх