Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти-донори

Добавлено: 21.12.2019 Переглянуто: 814


Мільйони людей на Землі зобов'язані своїм життям донорам, які, добровільно даючи свою кров, роблять «тихий подвиг» в ім'я інших. Тому не дивно, що в усьому світі донорство вважається почесним справою і заохочується різними бонусами і привілеями. Курсанти Військового інституту- не виняток.

19 грудня курсанти 37-38 навчальних курсів відвідали «Головний клінічний військовий госпіталь» з метою здачі крові на потреби лікування військовослужбовців. Вже не вперше наші курсанти проявляють ініціативу та бажання виступити донорами крові. Ось і цього разу знайшлося 25 добровольців здати кров заради того щоб у випадку потреби була можливість врятувати життя людині. Деякі з наших курсантів вже отримали відзнаку почесного донора, що засвідчує те, що наші курсанти активно ведуть діяльність для допомоги військовослужбовців.

Зі слів курсанта 381 навчальної групи, солдата Селіванова Богдана: «Я вірю в те, що моя невелика допомога у майбутньому зможе врятувати чиєсь життя».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх