Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Представники військ зв’язку ЗСУ отримали сертифікати про закінчення чотириденних курсів «Організація зв’язку та інформаційних систем НАТО»

Добавлено: 12.12.2019 Переглянуто: 1254


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут 34 представники військ зв’язку ЗСУ отримали сертифікати про закінчення чотириденних курсів «Організація зв’язку та інформаційних систем НАТО».

Під час лекцій слухачі, зокрема, дізналися про систему супутникового зв’язку НАТО, управління мережами, стандарти сумісності інформаційних систем Альянсу та кібербезпеку.

– Сьогодні випала нагода і велика честь від імені начальника військ зв’язку ЗС України висловити слова вдячності нашим іноземним партнерам, які провели цей дуже змістовний та якісний курс. Сподіваємося, що це лише початок, і в майбутньому проведемо не один такий захід, – звернувся до представників НАТО, які читали лекції на цьому курсі, начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені героїв Крут генерал-майор Євген Степаненко.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх