Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

До Дня Збройних сил України у Києві відбувся турнір з міні-футболу «Кубок Захисника – 2019»

Добавлено: 05.12.2019 Переглянуто: 1048


05 грудня у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут пройшов турнір з міні-футболу “Кубок Захисника” присвячений Дню Збройних Сил України.

У футбольних баталіях змагалися команди військового вишу, Національної гвардії України, збірної журналістів України та Департаменту Патрульної поліції міста Києва.

Учасників привітав перший віце-президент Української асоціації футболу Олег Протасов.

За результатами жеребкування, в першій грі зійшлися між собою команди Патрульної поліції та Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Основна гра закінчилась з рахунком 2:2. Сильнішого виявила серія пенальті, де удача посміхнулася Патрульній поліції.

В другому протистоянні команда Національної гвардії України на останніх хвилинах здолали збірну журналістів України – 3:2.

фіналі змагань за Кубок Захисника команда Національної гвардії  перемогла команду Департаменту Патрульної поліції й стала володарем Кубку Захисника. Бронзові медалі у команди Військового інституту, яка перемогла збірну журналістів – 2:1.

Усі учасники турніру отримали грамоти, подяки, футбольні м’ячі від організаторів та спонсорів турніру.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх