Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут проходять Дні НАТО

Добавлено: 13.11.2019 Переглянуто: 1328


Сьогодні, 13 листопада, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбуваються Дні НАТО.

Начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут полковник Євген Степаненко ознайомив представників делегації НАТО з історією навчального закладу, головними завданнями інституту, а також з сучасними аудиторіями та новітніми засобами зв’язку.

-На сьогоднішній день в інституті навчається 2007 осіб. Наш навчальний заклад є єдиним у Збройних Силах, який здійснює підготовку кібервоїнів та програмістів. Ми пишаємося нашими випускниками та курсантами, які є переможцями Хакатонів НАТО з програмування, - зазначив полковник Євген Степаненко.

Віце адмірал Бюлент Туран наголосив, що Україна робить істотні внески в місії НАТО..

-По-перше, я хочу привітати курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут з їхніми досягненнями та нагородами. Моя команда підготувала для вас ряд презентацій стосовно НАТО. Як ви знаєте, цьогоріч Альянс відзначив 70-ту річницю з дня створення, що засвідчує, що НАТО справді є гарантом стабільного миру, - сказав начальник Управління по Партнерству в штабі Верховного головнокомандування Об’єднаних збройних сил НАТО в Європі (SHAPE) віце адмірал Бюлент Туран.

Військовий представник Місії України при НАТО генерал-лейтенант Володимир Аскаров розповів курсантам про НАТО, його ідеологічну основу, а також про співпрацю між Україною та Альянсом.

-Країни-члени НАТО вітають вже здобуті досягнення України та сподіваються на подальший прогрес в реформуванні. Однак, перед нами залишається ще багато завдань, які ми продовжуємо виконувати спільно з нашими партнерами з НАТО, - розповів генерал-лейтенант Володимир Аскаров.

Після завершення заходу курсанти були розподілені на роботу на синдикати, де мали змогу поспілкуватись з іноземними гостями.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх