Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

Добавлено: 08.11.2019 Переглянуто: 977


Всеукраїнський радіодиктант національної єдності традиційно лунає на Українському радіо до Дня української писемності та мови, що відзначається 9 листопада. Щорічно диктант читає автор - доцент Київського університету імені Бориса Грінченка  Олександр Авраменко.

Цього року курсанти та викладачі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут вперше долучилися до цієї акції, яка розпочалася 8 листопада об 11:20.  Написали диктант 67 курсантів та всі викладачі кафедри військово-гуманітарних дисциплін.

В аудиторії панувала атмосфера творчості, єдності та патріотичного піднесення, про що засвідчили відгуки курсантів: «З нами писали диктант викладачі кафедри… », «Я відчув себе патріотом…», «Долучився до чогось важливого та масштабного…», «У наступному році обов’язково буду писати диктант», «Сподіваюсь написати 20-й радіодиктант зі своїми друзями», «Думаю, що написання диктанту має стати традицією в нашому виші…».

Особливо курсанти-учасники радіодиктанту були вражені організацією цього заходу на кафедрі військово-гуманітарних дисциплін, дякували викладачам інституту за створення всіх необхідних умов для продуктивної роботи. Телетрансляція радіодиктанту дала змогу курсантам відчути себе членами великої української родини.

Отже, шановні колеги, продовжуймо національні традиції, долучаймося до нових культурних, утверджуймо українське в Україні !

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх