Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь курсантів ВІТІ у VIII Всеукраїнському студентському турнірі з історії

Добавлено: 07.11.2019 Переглянуто: 939


Команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут у складі: Дяченко Анастасії (курсант 283 н.гр., капітан команди), Корольова Олексія (курсант 263 н.гр.) та Олексійчук Катерини (курсант 293 н.гр.) під керівництвом старшого викладача кафедри військово-гуманітарних дисциплін Вікторії Садикової взяла участь у VІІІ Всеукраїнському студентському турнірі з історії, який відбувся 5-7 листопада 2019 року на базі Київського університету імені Бориса Грінченка. В інтелектуальних змаганнях взяли участь 42 команди з 19 областей України, які було поділено на дві ліги: професійних істориків (24 команди) та “любителів історії” (18 команд).

Команда “любителів-істориків” інституту “дала гідний бій” конкурентам, змагаючись із ними у навичках організації наукової доповіді, толерантного, грамотного опонування та рецензування. Молоді науковці продемонстрували глибокі знання з історії України, здатність до аналізування історичних процесів, знання дефініцій та історіографії проблеми.

Команда успішно відіграла три відбіркові раунди турніру, зупинившись за крок до фіналу. Однак, незважаючи на це, юні науковці та керівник залишилися задоволені результатами копіткої праці. Свідченням цьому стали слова членів журі: “Сьогодні непрофесійні історики одержали перемогу над професійними!”.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх