Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут триває підготовка призваних офіцерів - зв’язківців

Добавлено: 04.11.2019 Переглянуто: 1092


На базі батальйону забезпечення навчального процесу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут розпочалася підготовка офіцерів запасу, які свого часу закінчили військову кафедру цивільних вишів та яких призвали до лав Збройних Сил України на 18 місяців.

Упродовж трьох місяців більше 100 офіцерів - зв’язківців на базі навчально-польового комплексу військового інституту будуть закріплювати знання та навички, які вони отримали під час теоретичної підготовки та навчатимуться практично як розгортати сучасну систему зв’язку, отримувати знання щодо нової, сучасної техніки та засобів зв’язку, які зараз використовуються в Збройних Силах України.

З урахуванням досвіду ООС офіцери також вдосконалюватимуть навички з тактичної, вогневої, інженерної, спеціальної підготовки.

Наприкінці навчальних курсів офіцери - запасники складуть комплексний випускний іспит та будуть розподілені до військових частин військ зв’язку Збройних Сил України для подальшого проходження служби.

Слід також зазначити, що за призваними офіцерами протягом терміну служби зберігатиметься місце роботи та середня заробітна плата. При цьому їм гарантовані у повному обсязі грошове утримання відповідно посади та пільги, такі ж які передбачені для кадрових офіцерів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх