Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти інституту відвідали Національний музей історії України у Другій світовій війні

Добавлено: 27.10.2019 Переглянуто: 847


28 жовтня Україна відзначає одну з найбільш значущих дат в своїй історії - День звільнення від нацистських загарбників. Вперше ця дата в державному календарі свят з'явилася в 2009 році.

З нагоди 75-річниці визволення України від нацизму та вшанування пам'яті загиблих, курсанти нашого інституту відвідали Національний музей історії України у Другій світовій війні.

Хлопці та дівчата мали змогу ознайомитись з багатогранністю експозицій музею, які дали можливість відчути страждання людей які жили в ті важкі часи, відданість солдатів, а також мужність та героїзм всіх українців у Другій світовій війні.

Також курсанти відвідали музейний проект «Український Схід» – це виставка-нагадування нашим співвітчизникам про те, що в країні йде війна і щохвилини на одного з нас може стати менше, виставка-пересторога для всієї світової спільноти, адже хто стане наступною жертвою агресора?...

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх