Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Осінній буткамп інструкторів академій CISCO

Добавлено: 30.09.2019 Переглянуто: 980


26-27 вересня 2019 року представники кафедри Автоматизованих систем управління факультету Інформаційних технологій взяли участь у Осінньому буткампі інструкторів академій CISCO, присвяченому 20-й річниці створення першої в Україні мережевої академії в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя.

Для інструкторів проводилися сесії з курсів професійного рівня – CCNA та CCNA CyberOps. Зокрема, відпрацьовувалися найскладніші лабораторні та практичні заняття з відповідних курсів та були продемонстровані новітні методики викладання.

Під час проведення буткампу інструктори мали нагоду отримати знання та практичні навички, а під час презентацій – дізнатися про оновлення курсів мережевої академії.

Представники інституту начальник кафедри полковник Сова Олег Ярославович, доцент кафедри підполковник Троцько Олександр Олександрович та старший викладач кафедри Симоненко Олександр Анатолійович, які є сертифікованими інструкторами мережної академії CISCO, що функціонує на кафедрі Автоматизованих систем управління, показали високий рівень знань та проявили майстерність під час виконання завдань різної складності.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх