Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Привітання начальника Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут із Днем військ зв'язку Збройних Сил України!

Добавлено: 08.08.2019 Переглянуто: 1195


Шановні воїни-зв'язківці! Працівники Військ зв'язку Збройних Сил України!

Від себе особисто та особового складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут щиросердечно вітаю вас із Днем військ зв'язку Збройних Сил України!

Сьогодні воїни-зв'язківці перебуваючи в зоні проведення ООС забезпечують надійний стійкий зв'язок для управління військами у боротьбі з російським окупантом. З глибокою шаною згадуємо тих воїнів, які віддали своє життя за вільну та незалежну Україну. Висловлюємо слова глибокої вдячності усім тим, хто допомагає нам виховувати та навчати нові покоління військових зв'язківців. Бажаємо вам подальших успіхів та нових досягнень у службі. Нехай у ваших родинах панує мир та злагода.Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

полковник Євген Степаненко.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх