Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Загартовуємося полем

Добавлено: 01.08.2019 Переглянуто: 1436


Цього тижня молоді хлопці і дівчата, які ще не так давно були за шкільними партами, а зараз вже курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут продовжують отримувати теоретичні знання та відпрацьовують на практиці ази військової справи. За тематикою заняття однакові для всіх курсантів, незалежно від обраної при вступі спеціальності підготовки й охоплюють широкий спектр діяльності військових підрозділів. Саме такий курс військової підготовки є в край важливим невід’ємним елементом та першим етапом загартування та розвитку навичок майбутнього офіцера Збройних Сил України.

«Всі вони із неймовірним запалом та блиском в очах активно опановують військову справу. Щодня вони виграють боротьбу самим із собою, під час ранкової зарядки, під час жарких літніх днів, та під час занять, під час фізичних нормативів, під час кожного нового дня. Чи виграють вони цю боротьбу? Неодмінно виграють, мотивація цих курсантів і розумовий рівень курсантів-зв'язківців зашкалює!» – прокоментував хід проведення первинної військово – професійної підготовки керівник табірного збору полковник Євген Рибка.

А на разі це тільки початок… Попереду новоспечених першокурсників очікують насичені та яскраві будні не лише під час польового виходу, а й протягом усього навчання у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Всіх, хто пройде випробування витримкою та духом чекає один із найважливіших ритуалів військової людини – складання Військової присяги на вірність українському народові.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх