Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У військах зв’язку впроваджено Систему роботи посадових осіб щодо морально-психологічного впливу на особовий склад Збройних Сил України

Добавлено: 14.07.2019 Переглянуто: 1538


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулася службова нарада з керівниками морально-психологічного забезпечення військ зв’язку Збройних Сил України безпосереднього підпорядкування. Участь у заході взяли заступники командирів військових частини з морально-психологічного забезпечення.

— На сучасному етапі реформування Збройних Сил України за стандартами країн НАТО система діяльності органів та структур морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України потребує змін та оновлення, — зазначив під час наради з офіцерами морально-психологічного забезпечення начальник відділу підготовки військ та військових навчальних закладів Головного управління зв’язку та інформаційних систем Генерального штабу Збройних Сил України полковник Олег Зароднюк.

Під час наради також було обговорено рівень готовності військовослужбовців до виконання завдань за призначенням, аспекти збереження їхнього життя і здоров’я, впровадження Системи з урахуванням особливостей та специфіки діяльності підпорядкованих військових частин (установ), психологічної декомпресії особового складу й соціально-правового забезпечення військовослужбовців та їхніх родин.

Разом з тим, підготовка, навчання особового складу мають бути максимально наповнені національно-ідеологічним, патріотичним та героїчним змістом.

За результатами вивчення та аналізу досвіду організації заходів МПЗ Головним управлінням МПЗ Збройних Сил України розроблено Систему морально-психологічного впливу на особовий склад Збройних Сил України, яка 25.06.2019 затверджена начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил України.

По закінченню заходу учасники круглого столу мали можливість відвідати оновлені експозиції мілітарної історії в музеї навчального закладу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх