Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь курсантів інституту в практичній фазі міжнародних навчаннях “Cі Бриз 2019”

Добавлено: 02.07.2019 Переглянуто: 1013


Курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, а саме представники факультету телекомунікаційних систем та факультету інформаційних технологій, беруть участь в практичній частині міжнародного навчання “Cі Бриз 2019”, які відбуваються в Одесі за участі 17 держав-членів НАТО.

Курсанти-зв'язківці виконують завдання в якості операторів радіостанцій КХ та УКХ Harris. Головне завдання наших хлопців полягає у підтриманні постійної готовності засобів зв'язку до дії, забезпеченні достовірності та безпеки зв'язку.

Навчання традиційно передбачають виконання завдань за стандартами НАТО на морі, на суші, в повітрі і під водою. Крім того, заплановані артилерійські стрільби і низка вправ, суть яких не розголошується, бо залишається актуальним режим "вільної гри", в якому раптові завдання надходитимуть від багатонаціонального штабу навчань".

Таким чином, курсанти інституту під час міжнародного навчання “Cі Бриз 2019” відпрацюють практичні навички з експлуатації радіостанцій КХ та УКХ Harris, удосконалять володіння англійською мовою та термінологією НАТО.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх