Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою відвідали ВІТІ імені Героїв Крут

Добавлено: 11.06.2019 Переглянуто: 1367


Сьогодні 11 червня в рамках національно-патріотичного виховання з курсантами Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою проведено ознайомчу екскурсію стінами нашого вишу.

Курсанти коледжу мали змогу відвідати спеціалізовані аудиторії із підготовки офіцерів зв’язківців за різними спеціальностями та в цілому ознайомитись із навчально-матеріальною базою нашого інституту.

З великим захопленням вихованці коледжу провели час на кафедрі загальної тактики та кафедрі фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту.

На кафедрі загальної тактики у курсантів коледжу була можливість виконати стрільбу з пістолета ПМ, автомата АК-74 по нерухомих мішенях та перевірити свою влучність.

Кафедра фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту викликала сенсацію, оскільки на наших відвідувачів чекав виступ курсантів нашого вишу із презентацією підготовки військовослужбовців за Бойовою армійською системою (БАРС).

Військовий інституту телекомунікацій та інформатизації радий бачити на наступний рік курсантів Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою майбутніми абітурієнтами та курсантами нашого вишу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх