Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Людяність - перш за все

Добавлено: 05.06.2019 Переглянуто: 1001


4 червня 2019 року у палаці дозвілля "Листопад" відбувся благодійний концерт народного художнього колективу ансамблю фольклорно-стилізованого танцю "Плай", у якому також брали участь заслужена артистка України Наталія Май та її доньки Олеся і Станіслава.

Саме 4 червня в ООН визнане міжнародним днем невинних дітей - жертв агресій. Жорстока реальність така, що при виникненні збройних конфліктів найбільше страждають від наслідків військових дій найуразливіші члени суспільства - діти. Метою цього Дня є спроба відчути біль та страждання дітей всього світу, які піддаються фізичному та морально-психологічному впливу. Всі кошти зібрані на благодійному концерті були передані дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Завдяки цьому концерту курсанти Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, які були присутні на заході неабияк перейнялись актуальною на сьогодні проблемою війни і миру. Кожен виніс для себе: людяність - перш за все!

Також перед початком концерту у фойє палацу дозвілля "Листопад" військовослужбовцями коледжу було розгорнуто агітаційно-довідковий центр, де проводилася профорієнтаційна робота щодо вступу на навчання до Військового інституту та коледжу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх