Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підсумки наукової роботи курсантів інституту

Добавлено: 30.05.2019 Переглянуто: 877


Згідно з планом основних заходів по організації воєнно-наукової роботи курсантів на 2018/2019 навчальний рік у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут в травні були проведені конкурс на кращу наукову роботу серед курсантів інституту та ХVІІІ воєнно-наукова конференція курсантів інституту. Ці заходи присвячені Дню науки в Україні.

На засіданні експертної комісії 29 травня 2019 року були розглянуті та оцінені наукові роботи курсантів за п’ятьма напрямами: телекомунікації, інформаційні технології, інформаційна безпека, військові науки, соціально-гуманітарні аспекти розвитку суспільства та визначені переможці, яким присуджені дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів.

На думку членів конкурсної комісії, представлені на конкурс роботи є досить актуальними, пошуковими за своїм характером, мають наукове та прикладне, теоретичне і практичне значення. Також члени комісії прийняли рішення рекомендувати роботи-переможці для участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році.

Дипломи отримали 12 наукових робіт курсантів. Автори – переможці конкурсу: сержант БРУЯКА Р., солдат ТРОЯН Р., ст. солдат ШНУКАЛО А., солдат СТАНКЕВИЧ І., ст. солдат ДНІПРОВСЬКА А., сержант ПОТУШИНСЬКИЙ І., мол. сержант ТУРСУКОВ В., ст. солдат ТЕСЛОВ Д., солдат ДЄЄВ В., мол. сержант ЛЯШЕНКО О., мол. сержант ЕСАУЛОВ І., солдат АДАНІ Д., ст. солдат ЯКИМЕНКО Ю., ст. солдат УСТИМЕНКО Р., ст. солдат ФЕДОРИШЕН О., ст. солдат ДУМІТРАШ О.

30 травня 2019 відбулась ХVІІІ воєнно-наукова конференція курсантів інституту.

Метою конференції є підведення підсумків наукової роботи курсантів інституту за минулий навчальний рік, розвиток творчої думки, обмін воєнно-науковою інформацією, популяризація кращих наукових робіт та обмін відгуками по них, а також подальша активізація роботи воєнно-наукових товариств факультетів інституту та воєнно-наукових гуртків кафедр щодо залучення до наукової роботи курсантів інституту.

В роботі конференції взяли участь понад 150 курсантів інституту та більше 30 науково-педагогічних працівників.

Дуже цікаво відбулося пленарне засідання на факультеті Інформаційних технологій (начальник факультету полковник ОЛЕКСЕНКО В.) та на факультеті Телекомунікаційних систем (начальник факультету полковник РИБКА Є.), а серед секційних засідань в кращий бік слід відмітити роботу на кафедрі Бойового застосування підрозділів зв’язку (начальник кафедри полковник БОВДА Е.) та на кафедрі Комп’ютерних інформаційних технологій (ТВО начальника кафедри підполковник НЕСТЕРЕНКО М.).

Доповіді містили наукову новизну, практичну значимість, супроводжувалися показом відеоматеріалів і слайдів із демонстрацією основних етапів проведених досліджень. Під час обговорення доповідей курсанти отримали рекомендації щодо покращення подальшої роботи та рівня своєї практичної підготовленості.

Результати проведення конференції показали високий рівень підготовки її учасників та зацікавленість майбутніх офіцерів науковою діяльністю, бажанням створити якісно нові Збройні Сили.

Кращі учасники конференції будуть заохочені начальником інституту за активну роботу у воєнно-науковому товаристві курсантів.

БАЖАЄМО ПОДАЛЬШИХ ТВОРЧИХ УСПІХІВ ПЕРЕМОЖЦЯМ, УЧАСНИКАМ КОНФЕРЕНЦІЇ ТА ЇХ НАУКОВИМ КЕРІВНИКАМ!!!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх