Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Секційне засідання кафедри «Математики та фізики» XVІІІ воєнно-наукової конференції курсантів інституту

Добавлено: 29.05.2019 Переглянуто: 822


29 травня 2019 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації проведено секційне засідання кафедри № 4 XVІІІ воєнно-наукової конференції курсантів.

Метою проведення було підведення підсумків наукової роботи курсантів кафедри, обмін науковою інформацією, популяризація кращих наукових робіт та широкого обміну відгуками по них, а також подальша активізація роботи наукових гуртків кафедри щодо залучення до наукової роботи курсантів інституту.

Всі доповіді були цікавими, містили наукову новизну, практичну значимість. На секційному засіданні було заслухано 9 доповідей та повідомлень курсантів. Кращі доповіді курсантів Ковальчук А.І. на тему “Асимптотичні розкладення: теорія та приклади” та Подгорнова Д.Я. на тему “Розвиток уявлень про електричний заряд” запропоновано до публікації.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх